Regn, hagel och en himla blåst.
Publicerat den

Vi hann inte med att ens komma till parkeringen på Jögersoro (Gentlemannadagen) förrens vi vände igen. Vi sa att det bara var att sätta på sig regnkläderna och åka ut, men när det både regnar, haglar och blåser stormvindar känns inte det speciellt lockande att ens gå ur bilen. Jag sträckte mig till att ta ut pengar.

Ella fick iallafall sin vila i bilen, och vi fick en liten biltur, alltid något.

Väl hemma körde vi en liten snabb städning då våra fina vänner skulle komma på besök. Ella hjälpte (?) också till att städa i hennes rum.. tills hon hittade ett par skor och skulle sätta på sig dem och detta var När vi skulle börja städa, så ni hör ju själva hur mycket hon hjälpte till.

Dagens lunch/middag blev bacongryta alá Martina.
Bacon, purjolök, krossade tomater och creme fraiche. Bacon och purjolök steks ihop sedan i med tomaterna och creme fraichen och rör runt. Krydda med vitlökspulver, eller vitlöksklyfta och salt, serveras med bandpasta. Lätt som en plätt.

Var ute en sväng efter det för att kolla på våra framtida hus, förhoppningsvis. Ett par grannar håller på att bygga ett en liten bit härifrån så vi var och tittade på deras hus. Så vi blir kanske ett par hus ägare allihopa inom en snar framtid. Kul!

Tjejerna fick sig lite leka också på dagiset, men när det var dags att bege sig (även då börjar det hagla) så bilade dem en otroligt fin (?) kör!. Strejkar och börjar skrika högljutt.. Ja, dem skulle väl kunna vara ute hur länge som helst och i vilket väder som helst.

Nu är gumman badad och nattad och jag och älskling skall sätta oss på balkongen och avnjuta lite räkor. Imorgon är det jobb igen..! Suck, men som tur är det fredag.

Ha en underbar torsdagskväll.

  

  
 


Papporna kör sitt race.


"Så här sitter vi alltid.. inga konstigheter"

 
  
Är inte den ena i bild, så är den andra och så tvärtom.


Tack för en bra dag, som alltid!
Jessica

Tack själva och maten var super god! Får hitta en dag snart igen. Tjejerna leker så bra när de väl kommer igång :pURL: http://Http://iiicaa.blogg.se

NAMN
 

MAIL


URL

Spara?