Till och med kunnat somna med den.
Publicerat den

Jag har skrivit innan om att Ella har haft sin filt (som hon verkligen inte kan leva utan) sedan hon var nyfödd. Denna följer med henne vart hon än ska, och det tycker jag absolut inte är något fel. Det är hennes trygghet och tycker inte att man skall ta den ifrån henne. Denna har varit hennes "napp" eller "gosedjur".

Det har bara varit det att man varit rädd att den skulle försvinna då vi bara har en. Och den far fram och tillbaka mellan dagis och hem.

Men för några månader sedan när vi var på Ullared hittade vi den. Vi köpte nämligen den första där och jag trodde absolut inte att den skulle vara kvar (och inte att den skulle bli så populär heller för den delen). Var inte så konstigt heller, jag kände verkligen inte igen den och sa till Martin flera gånger att det inte är den och första gången åkte vi hem någon alls. Men när vi sedan åkte tillbaka så såg vi faktiskt att det var den, så vi köpte på oss två utifall att.

Kruxet är ju bara det att det är ju inte "den", det är ju egentligen inte hennes filt, och trodde vi verkligen att det skulle vara så lätt att bara kunna byta ut den lite då och då? Njae, så lätt kom vi inte undan.

Vi har nu efter några försök faktiskt kunnat få henne till att ha den några gånger på dagis, till och med kunnat somna med den. Så nu har vi lämnat den där så får vi se hur det fungerar att ha den där och så kan hon i såfall ha den "vanliga" hemma.

Hur har ni det, med napp, filt etc.?

             
Elin

Matilda har både napp och snutte fast det som är bra är att hon kan ha vilken snutte som helst bara hon har en blir hon glad :)URL:


Emma

Spännande och se vad som händer när den lille växer till sig om vilka "behov" den kräver i form av napp,snutte osv ;).. Jag själv var nappoman ;) hade gärna 4 i varje hand haha!! Allt e tipp topp med magen, börjat få riktiga förvärkar, så den tränar men den får stanna inne 7v till iallafall. Vi ska ha den 5juli är den beräknad till. Inväntar fortfarande 2:à UL och verkar som om det kommer att ta ett tag innan vi får komma dit oxå. Ringde i måndags och då var de väldigt försenade :(.. Vill se det "lilla" stora livet nu i magen, känns som ett tag sen. Fast man känner ju av den dagligen ;) hihi.. Fick ett glatt besked idag iallafall, graviditetspenningen gick igenom och jag kan nu lugnt koppla av fram tills barnet kommer :)... Hoppas det går bra med Ellas snutte på dagis och skönt att hon kunde återvända dagen efter. Visst är vi pedagoger fräcka med våra kommentarer,, blä på oss! Men anser själv som pedagog är det inget fel är man alltid välkommen varesig man fått gått hem dagen innan eller inte ;)... Ha en underbar dag och tur det löste sig med receptet och tanden hihi !!URL: http://Http://smileyheart.blogg.se


Maria-mamma till Maja

Maja hade först en filt (som jag hade som bäbis). Den glömde vi en gång hemma hos min syster och det gick bra med bara nappen. Sen när hon var ca 6-7 månader var vi och hälsade på min mamma på sjukhuset. Där ramlar Maja och slår sig. Mammas kurator ger då Maja en katt (från Astrid Lindgrens sjukhus) som har fått hänga med sen dess. Vi släpar med den överallt! Och hon kan absolut inte somna utan den. Hellre utan napp än utan katt :)URL: http://familjemys.blogg.se/


ellenojag

Ellen har TRE saker som hon alltid vill ha med dig... 1. snuttis 2. nappen och 3 antingen en lite docka.. eller en av hennes små Maileg kaniner! Har två snuttefiltar som vi byter mellan!URL: http://ellenojag.blogspot.com

NAMN
 

MAIL


URL

Spara?