Lite respons.
Publicerat den

Vad roligt att se att det har ramlat in lite fler/nya besökare till vår lilla blogg och underbart att få lite respons på inläggen, tips eller bara ett hej. Det gör så himla mycket, och det motiverar en till att skriva ännu mer. Vilka är ni?

Ja, vi har försökt att göra vår lilla "hörna", där vår fåtölj stod, lite hemtrevlig. Har kommit så långt till att ha gjort en liten fotovägg som vi pratat om länge och vilken skillnad det blev direkt. Dock har vi funderingar på att köpa någon slags skänk eller liknande att ha undertill, men nu har jag provat att ställa en vit byrå som Ella hade i sitt rum innan, men jag kände inte riktigt att det pricka in det som jag ville ha. Martin gillade det dock lite mer, så vi får se vad vi kan hitta. 

Känns lite tomt att kanske bara ha fotona, är ju ute efter lite mer värme i rummet.  Man har så mycket tankar i huvudet om hur det skulle kunna bli, men då får man blanda in färg och annat. Tänkte innan att vi skulle måla en fondvägg i en varm färg, funderade lite på lila eller mocca, men så lägger man det på hyllan och tillslut händer det ingenting alls.

Men ska vi verkligen göra det Nu när vi är beredda på att köpa hus om sisådär 1-2 år?

 
Jennie Edinge

Hehe.. Vi ärsånna människor, som gör det trots att vi ev ska flyta igen.. Vi vill trivas till Max under tiden vi bor där.. Och slår man ur en ev kostnad på åren/t man bor där, är fet inte dyrt..så säger- köp tapet:))URL:

NAMN
 

MAIL


URL

Spara?