Dessa efterlängtade dagar.
Publicerat den

 Det blir ju inte bättre än såhär när solen är framme. Man mår så betydligt bättre och man orkar göra saker när solen visar sig och det faktiskt är hela 26 grader varmt ute.

Åkte in på ica maxi för att handla på oss lite sallad, perfekt att ha egenplock, och där finns allt från räkor, ost, till skinka och advokado, pastasallad, tonfisk och kräftstjärtar. Hade tagit med oss vår kylväska, så packade ner dem där med vatten och lite annat gott.

Sedan begav vi oss på Kämpinge Strand, ligger nere vid Höllviken. Den stranden kan vi verkligen prata om fin strand, en utomlandskänsla om inte annat. Tyvärr var det inte så varmt och det fanns inga platser kvar där det var lite mer i lä, så det blev en kort visit. Man vill ju ändå kunna sitta i sanden med Ella, äta och kanske läsa utan att ligga och frysa.

Det blev Lomma beach tillslut (lite Väl mycket tång dock), ligger nära och bra, och blåsten var som "bortblåst". Folk hade såklart hittat dit, men annat det fanns faktiskt plats ändå.  Ella var så himla glad, och man såg hur lycklig hon blev när hon äntligen fick sitta i sanden och gräva. Var i vattnet också och om något så Älskar hon vatten och blir som en ko på grönbetet även där.. :) Skönt att ha en unge som älskar att vara ute och älskar attt bada, för då är vi tre.

   

Verkligen världens finaste tjej.. stolt är bara förnamnet älskade tjej. 
  
   

  

  

 


 
Haha, någon har varit och nallat kakor.. och jag trooor att vi vet vem :)
ENDENISE - a mama's story

Helt underbara bilder! Så härliga!! ♥sv: Tack fina du för din kommentar! Jag har ingen aning om varför min blogg blivit så stor som den är. Knakse har det min öppenhet att göra. Sen har jag haft lite tur att bli länkad då jag hade mindre besökare och det har även gjort en del. När bloggen får synas så växer den automatiskt :)URL: http://endenise.vimedbarn.se


Hanna - Foto . inredning . barn

Gud så fina bilder! :D

Och tack så mycket, det är så kul att faktiskt se att allt slit lönar sig haha :)URL: http://hdahlberg.blogg.se/


PATRICIA - mamma till Wilja & Novalie

Visst är dom? :D Är så sablans nöjd! finns inget bättre, tar nu 2 minuter att sminka sig utan att överdriva!URL: http://mammasangel.vimedbarn.se


Sara

Vilka härliga bilder! och vilken sötnos ni har också =)URL: http://saaraaaa.blogg.se/


nanna

åh vad underbart gumman!!URL:


Jenna

Vilka fantastiska sommarbilder! Älskar den när hon springer på trägången mot vattnet, helt underbar! Vad änvänder ni för kamera?

Kram!URL: http://onlymama.blogg.se/


Mamma till William och Wilma

God kväll söta..Ur härliga bilder från stranden..Får bli snart för mig med och barnen..kram kramURL: http://blondis81.blogg.se/


Janni - Mama till Lilly

Det ser helt fantastiskt ut nere på skånebeachen.

Jag måste verkligen ta mig neråt den delen av landet nån gång.. Men det är ju såå långt.. Från Värmland alltså.

Men nån gång så!!

Vackra lilla tjej. Och så lik fin fina mor.

Jag tänker på dig ibland och det ni fick gå igenom. Jag hoppas du läker inombords och blir starkare ur detta.

Varma hälsningar!URL: http://innaj.blogg.se/


Jenniey Love

shit, vilka mysiga bilder. dom får mig längta hem till ön<3URL: http://prinsessanjenniey.blogg.se/


En tonårsmammas dagbok!

ÅÅ så fina bilder! =)URL: http://gabbimk.blogspot.com/

NAMN
 

MAIL


URL

Spara?