Bortbjudna.
Publicerat den

Igår var vi bjudna på fest hos våra goa vänner som bor ett stenkast ifrån oss. Skönt att bara kunna ta vagnen och traska iväg.
 
Vår vila igår blev inte förrän vid tre tiden, då vi visste att det kunde bli sent, och det var verkligen en bra idé och passade perfekt för det märkes senare på kvällen att det hjälpte.  
 
Blev ett litet knytkalas där alla skulle ta med sig varsin matträtt eller efterrätt. Bestämde mig för att göra en västerbottenpaj, ett säkert kort. Blev super nöjd med den, men det roligare var att det inte bara var vi som hade den idén. Nästan hela middagsbordet bestod utav just västerbottenpaj. Nästan som att man fick köra en röstning på vilken som var godast.
 
Blev lite roliga lekar som alla fick två uppdrag var som skulle utföras under kvällen. Mitt ena uppdrag var att gå in på toaletten, hämta två tops, stoppa in dem i vardera öron, gå igenom vardagsrummet och in köket som ingenting hade hänt. Det andra var att önska Sveriges nationalsång som nästa låt.
 
Martins uppdrag var att sjunga för dem små barnen, så han hade två i knät och den tredje satt på golvet och det var väldigt populärt, för efter det blev han lekfarbror, haha. Det andra var att han skulle önska Teddy björnen Fredriksson som hans önskelåt.
 
Detta blev faktiskt väldigt kul när folk väl gjorde uppdragen.
 
Mot kvällens slut somnade ett barn på soffan, den andra gick och nattades och det var Ella kvar som nästan även hon höll på att somna, men inte riktigt kunde slappna av. Vet själv att hon älskar att komma hem och få sova i sin säng så då kände vi att det var dags.
 
Blev en toppenkväll med många nya ansikten, god mat och perfekt att barnen kunde få vara med. Hon somnade en liten stund i vagnen, och det var inga problem att lägga henne i sängen efter att vi gjort henne i ordning för natten.
            
 Jessica

Så mysit det låter. Och vi måste verkligen ses snart. !!
Så fina ni är <3URL: http://iiicaa.blogg.se

NAMN
 

MAIL


URL

Spara?