Tre år om två månader.
Publicerat den

Idag blir vår tjej hela  två år och tio månader. Innebär mer att hon blir Tre år om TVÅ månader. Herregud!
 
Det är inte en liten tjej man har att tampas med här hemma.. utan mer än envis, stor tjej som kan Allt själv, som vill göra allt själv, en underbar personlighet och en riktig glad och sprallig tjej. Du vet vad du vill och det är sjukt viktigt!
 
Vi älskar att du har kommit in i våra liv och tagit oss med storm. Ibland gnabbas vi, men det hör ju liksom till, ibland är det nästan lite roligt. Går inte att vara arga på varandra en längre stund för till slut as garvar vi åt varandra istället.
 
Älskar ditt skratt, dina bus (för det mesta) och att vi verkligen kan leka och förstå varandra på ett helt annat sätt nu. Du skall veta att du är den bästa utav det bästa och att vi alltid kommer att finnas här för dig vår lilla skrutt.
 
Snart är det dags att göra en liten önskelista till dig tycker jag.. får sitta ned tillsammans och gå igenom vad du behöver och vill ha och så hoppas vi på att det går i uppfyllelse. Iallafall det mesta av det. (Kommer att lägga ut en lista så småningom, alltid enklast så).
 
             
            En som älskar att åka båt, och längtar redan till nästa år vi kan åka upp igen.
 






NAMN
 

MAIL


URL





Spara?