Er hjälp tack.
Publicerat den

Hade verkligen behövt er hjälp nu. Har kanske erfarenheter själv eller känner någon som känner någon.

Ella har varit blöjfri på dagarna väldigt länge nu och det går hur bra som helst. Dock har vi nu problemet med att få henne att göra nummer två i toaletten eller pottan.

Vi har försökt ett bra tag, och ett par gånger har det gått helt okej. Nu är hon helt livrädd att göra nummer två och varje gång vi tar upp det eller när vi sätter henne där så gråter hon och blir jätte ledsen.

Hon kan springa till toaletten och kissa och göra allt där till utan några problem alls.

Spelar liksom ingen roll vad vi säger, vad vi gör eller hur länge hon än sitter där, så händer det ingenting och just nu känns det hopplöst, och tror aldrig att hon kommer vilja lära sig för så fort hon får på sig blöja så är det inga problem.

Är det någon som har några tips eller är det bara att vänta ut?




Sophie

Anton var likadan ett tag, skulle göra nr två i blöjan.. Vi köpte klistermärken som han fick sätta på pottan varje gång han bajsat o sen dess är de endast toa o potta som gäller ;)) testa, alltid värt ett försök annars så vänta ut det, kraaaam



URL:


ellenojag

ska bli intressant och läsa om du får några bra tips!
Ellen totalvägrar ju pottan, har nästan blivit en ond cirkel här hemma, så nu lägger vi det på hyllan en månad och ser vad som händer ;)



URL: http://ellenojag.blogspot.com


sandra

Jag har samma problem här hemma faktiskt. Jag tror att man får vänta ut det, tills de känner sig mogna. kram



URL:


Jessica

Nikki är likadan. Vill bara bajsa i blöja. Och jag frågade på dagis om det var vanligt att det var så. Och hon svara att det brukade vara det svåra. Så det kommer nog av sig själv så småningom. Har liksom till och med försökt muta med godis eller klubbs vilket alltid går hem annars. Haha.



URL: http://Http://iiicaa.blogg.se





NAMN
 

MAIL


URL





Spara?