Hur ser er vardag ut?
Publicerat den

Jag skulle vilja ha lite roliga tips och även veta hur er vardag ser ut, i det stora hela. Skulle vara så roligt att få läsa hur andra har det och hur ni får vardagen att gå ihop. Jag menar såklart alla nu, och inte bara ni som har barn.
 
Jag tycker ibland att det är så svårt att veta vad man skall göra, för jag vet att man har full rulle hela dagarna och det är likadant med Ella, hon är på sitt "arbete" och hon har nu slutat att vila på dagarna också. 
Så vissa kvällar när vi kommer hem så har hon varit så trött att hon faktiskt har somnat sittandes eller lagt sig ned i soffan och somnat när vi gör middagen. Andra kvällar har hon varit en riktigt energiknippa och velat leka enda tills det är dags att nanna kudden.
 
När vi kommer hem och har hämtat hem den lilla så brukar vi busa lite grann, hon älskar speciellt att busa i vår säng, brottas med sin pappa, kasta boll, eller att pappa gömmer sig och vi springer och letar.
 
 
Efter lite bus blir det att börja med middagen, och sedan är det dags för lite Bolibompa tittande, finns ett barnprogram som heter någonting i variant med "nallen i det blå huset" och det älskar hon, tyvärr verkar det ha slutat sändas och det vanliga Bolibompa är inte alls lika spännande och roligt längre. Så hon kan sitta ett litet tag och bara varva ned.
 
Efter lite tittande på tv så är det dags för någonting annat, och antingen blir det lite mer bus och spring eller så kör vi lite lugnare varianter som att rulla boll, leka med lego eller något annat på hennes rum.
Vet att det kanske blir enklare när det faktiskt är varmt ute på kvällarna också för det blir en helt annan frihet, att kunna åka till glasskiosken och sedan gå ut på långa bryggan här i Bjärred och njuta av lugnet och utsikten, vara ute lite längre och leka på någon lekplats eller helt enkelt bara ta med sig middagen ut någonstans och sätta sig.
Åh, gu, vad härligt det lät när jag faktiskt skrev det..
 Catty

Så himla mysigt! Jag längtar också efter de där varma kvällarna.. Med mysiga promenader, och precis som du sa.. Att kunna åka ut till Bjärred och så.. Och precis som du skrev, lite "äta på en filt" eller något.. Ihh vad man längtar nu!

<3 <3


Svar: Ja, men man gör verkligen det.. det blir så himla mycket enklare allting :) <3
Martina LönneströmURL: http://catty.se

NAMN
 

MAIL


URL

Spara?