Sista glimten av lillebror.
Publicerat den

 
Tänk att det ligger en liten människa inne i den där magen, som sparkar på lilla mammas stackars revben, trycker på urinblåsan så man får springa på toaletten var tionde minut, som har sina hickstunder och sedan dem lite lugnare stunderna såklart (förekommer dock inte så värst mycket nu i slutet) och som växer och gror och blir en fin och välmående bebis när han bestämmer sig för att komma ut.  
 

 
Idag var det dags för det sista ultraljudet. Känslorna går upp och ned för varje ultraljud vi har varit på, och det var ungefär samma denna gång. Dock var jag lite lugnare och mer avslappnad idag och hon som skötte undersökningen kändes väldigt trygg och även hon visste, som alla andra, vad vi varit med om innan.
Hon förstod att jag kände mig lite vemodig, att vi faktiskt inte har haft den där roliga och förväntansfulla känslan många har inför sina ultraljud, utan att man tar ett steg tillbaka, att man inte riktigt vågar hoppas på någonting för mycket. Lugnet kommer att komma när den lille är ute hos oss, och vi får se det med egna ögon, att det faktiskt är en frisk, fin pojke vi har skapat.
 
Men allt såg i alla fall väldigt bra ut och måtten visade sig vara väldigt bra dem med, en normalstor lillebror.
 
Detta var den sista glimten vi fick av vår lilla pojke, för nästa gång vi ses så är han faktiskt ute hos oss. Kan inte förstå det, att det egentligen bara handlar om några veckor. Du är så efterlängtad och senast idag, innan Ella skulle gå och sova, så pratade hon med dig, förklarade att hon är din storasyster och att hon längtar efter dig. Du fick även en hel del pussar och kramar. Världens bästa storasyster och två förväntansfulla föräldrar väntar med spänning på dig, att vi faktiskt skall ha en till liten människa här hemma som vi skall få lära känna. 
 
 
 Catty

Åh, vad underbart.. Låter så himla mysigt ! Ella kommer vara en fantastisk storasyster, det är jag övertygad om :)

Låt tiden gå fort nu så vi får träffa er lilla prins! <3

Svar: Ja, det tror jag också.. men sedan kommer tankarna till att jäklar, vi ska snart ha två barn att ta hand om.. hur kommer det gå? haha. Herregud.
Ja, låt den verkligen gå fort nu! <3
Martina LönneströmURL: http://catty.se


Jessica

Det är verkligen inte långt kvar nu :)
Sv: Haha ja eller hur. Men det är kul de försöker med kläderna iaf :) Ibland har Nikki kommit i strumpbyxor och en tröja som inte går över gumpen haha :)

Jo det borde finnas pakethållare. Vi får hålla utkik :)URL: http://iiicaa.blogg.se


Jennica - mamma till Melwin

så otroligt fin mage :)

Svar: Åh, tack så hemskt mycket!
Martina LönneströmURL: http://mammajennica.se

NAMN
 

MAIL


URL

Spara?