Landat lite smått.
Publicerat den

 
Vi har som sagt precis kommit hem och försökt att landa lite smått, fast att det är himla tråkigt. Vill ju inte att semestern skall vara slut. Den kan väl få vara ett par veckor till?
Vi kan i alla fall inte klaga på dem veckorna vi har haft. Jäklar vad bra det har varit, och vädret, ja, det kan vi inte heller klaga på. Vi har varit i Stockholm, på Gröna Lund och Skansen, i Karlstad och träffat fina vänner, Varit på stranden, på landet och njutit riktigt ordentligt med sol och bad, vattenskidåkning och badring, åkt båt, hoppat studsmattan tills man blivit totalt svettig, lekt i lekstugan, plockat smultron, ätit och druckit gott, fått vara med sina nära och kära och liksom bara fått njuta av att få vara.
Ella och Leo har varit så nöjda och glada precis som vi och vi kan blicka tillbaka till denna semestern med ett leende på läpparna. Detta kan vi leva länge på.
 
Nu har vi i alla fall kommit hem och som vanligt kommer man in i det vanliga igen, hur tråkigt det än är så måste det göras, tvätt och städ. Fy bubblan.
 Nu längtar jag bara till September, när älskling kan vara hemma med oss lite längre, att helgen blir förlängd kan ju inte bli bättre, så familjen får en extra dag tillsammans. Yey!
 
Nu väntar jag på att Leo skall vakna så vi kan åka iväg till min goda vän Sara och hennes Minelle. Ella och Martin åker iväg på sitt håll.
 
Ha en fin dag vänner och jag är så glad för att ni slänger iväg en kommentar lite då och då. Stor KRAM till er.
 Linda :)

Låter som ni haft en härlig semester :-)

Svar: Ja, haft en helt underbar semester, och nu är den slut :/ Alltid lika sorgligt!
Martina LönneströmURL: http://lindaemanuelsson.blogg.se


Peter Daggert

Låter som ni haft en bra semester och vädret har varit underbart. Själv så har man jobbat hela sommaren och ser fram emot en veckas semester vecka 34. Ska bli skönt att slippa jobbet en vecka och bara hoppas att de hittar vikarier till nästa sommar. Två år utan sammanhängande semester tar på orken.

Svar: Åh, förstår att det blir jobbigt, man behöver verkligen ha semester annars orkar man inte. Det ger ny energi att orka till hösten och vintern.
Martina LönneströmURL: http://geriatrik.blogg.se/


JUNITJEJ

Vilka söta barn!

Svar: Tack så mycket, hihi, dem bästa :)
Martina LönneströmURL: http://www.junitjejen.se


Emelie Petersson

Härligt med en skön semester :-)
Väldigt söta bilder :-)

Svar: Ja, verkligen! Jobbigt nu att komma in i vardagen igen. Så är det tyvärr varje gång.
Martina LönneströmURL: http://syrum.blogg.se/


Janni Cranning

Ååååh små gryn. Saknar er ❤

Svar: <3
Martina LönneströmURL: http://innaj.blogg.se/

NAMN
 

MAIL


URL

Spara?