Tur till Bakken.
Publicerat den

I lördags bestämde vi oss att vi skulle åka in till Danmark och gå på Bakken. Det är ett Tivoli som ligger långt ut i skogen kan man nästan säga. Man går en lång bit som ni ser på bilden ovan, och häst och vagn får man se mycket av.
Folk har med sig picknick och sätter sig längst vägen, inne i skogen på varsin stubbe och har det hur mysigt som helst och det var precis vad vi gjorde.
Entrén in är sedan gratis och det är endast attraktionerna som kostar, och såklart matställena som det kryllar utav där inne.
 
En lyrisk Ella började åka på en gång och var verkligen i sitt esse. Ja, vissa gånger blev det lite tjafs och hon grät för att hon ville åka mer, eller att hon Inte ville åka, att hon ville fiska i sån där "vinst varje gång-damm" men nöjd efter det var hon bara en liten stund tills hon kom på att hon ville åka bilarna igen som låg på andra sidan, och vi var precis på väg ut. Hon var hungrig, trött och ja, allt det där vanliga. Inte lätt alla gånger får jag ärligt säga, och ibland blir man rent utsagt galen. Det tror jag inte att vi är ensamma om, eller?
 
Vi hade i alla fall en riktigt härlig familjedag. Leo var hur nöjd som helst han med och dem två somnade som två slagna hjältar.
 
Himla mysigt att bara kunna sätta sig ned lite varstans och det är Helt normalt att sitta på en stubbe eller ett nedfallet träd här.
Ja, vi åkte faktiskt in kommunalt (första gången med barnen) Vi är ju mer en bilfamilj annars så detta var en upplevelse i sig men det gick väldigt bra.
 
Haha, så jäkla ball.Elin

Där är supermysigt, varit där 2 ggr denna sommaren faktiskt och vi åkte också tåg dit tyckte det var jätte smidigt ;)

Svar: Ja, verkligen super mysigt.
Martina LönneströmURL:


Sofia

Så mysiga bilder :-)

Svar: Tack! :)
Martina LönneströmURL: http://lovejournal.blogg.se/


Denise - mamma till Noah!

men så mysiga o härliga bilder!

Svar: Tack! :)
Martina LönneströmURL: http://danajs.blogg.se


Tess

Ser rikigt härligt ut! :) Kram

Svar: Ja, helt underbart.
Martina LönneströmURL: http://tesswaltenburg.blogg.se


falckenOash

Härliga bilder!
Ha en fortsatt bra dag!

Svar: Tack snälla :)
Martina LönneströmURL: http://falckenoash.blogg.se

NAMN
 

MAIL


URL

Spara?