Ellas första barnkalas.
Publicerat den

 
Idag är dagen kommen, Ella skulle ha sitt första barnkalas (förutom det hon hade när hon fyllde 1 år). Detta har hon pratat om i flera veckor och hon satte på sig sin prinsessklänning och tiara tidigt i morse. Hon ville ha prinsesstema och så fin hon var i sin outfit.Tiden gick så långsamt och hon var så förväntansfull.
 
Äntligen kom alla barnen och dem var så fina, och Rosa. En pojke och 7 flickor.
Alla var så glada och det gick verkligen super bra. Ett par föräldrar stannade kvar och det var nog en bra idé.
Fri lek först, sedan var det dags för prinsesstårta, såklart. Alla sjöng för Ella och hon blåste ut alla fyra ljusen på en gång.
Jag gjorde en egen prinsesstårta och hade köpt prinsessor att ha som dekoration på tårtan som även var ätbara. Dock märkte vi att dem flesta ville ha samma prinsessa så tillslut bestämde vi för att ta bort dem istället, haha. Det blev nog bäst så.
 
Efteråt körde dem på lite till med fri lek, och det kördes kurragömma. Dags blev det sedan för presentöppning och vi tog en flaska och snurra så att det skulle bli lite spännande. Den flaskan stannade på fick ge sitt paket till Ella.
 
Vi hade sedan ordnat en fiskdamm där Martin stod bakom skynket. Det var riktigt spännande för ungarna och dem satt sedan snällt i soffan och smaskade på sitt godis.
 
En helt perfekt kalas för vår älskade prinsessa och hon var så nöjd. Vårt hjärta somnade med ett leende på läpparna.
 
Leker kurragömma, och alla tjejer gömde sig under bordet.
 
 
 
 
 
 
 
 


NAMN
 

MAIL


URL

Spara?