100 dagar till BF.
Publicerat den

 
Idag är det exakt 100 dagar kvar till det beräknade datumet, den 6 Juni. 100 dagar tills vi får se vår underbara prins som ligger och växer till sig i min mage. Underbart!
 
Annars?
Jo, jag har ett par dagar tillbaka känt av en konstig, ond känsla till höger om naveln. Det är precis som att det skulle vara ett stort blåmärke, och när man har tagit lite försiktigt på det har det gjort riktigt ont. När jag fått så ont har jag knappt kunnat stå eller gå och har fått vara tvungen att lägga mig ned ett tag.
Blev såklart orolig över vad det kunde vara, så jag ringde specialistmödravården först och främst och frågade dem. Hon kunde inte riktigt förklara vad det berodde på, men i och med att allting växer och klämmer åt så är det egentligen ingenting som är konstigt. Jag har inte haft någon blödning, och lillen rör sig som vanligt där inne.
Hon sa ändå det att är jag orolig och får ont igen så skulle jag åka in till akuten.
 
Ringde min barnmorska och ville rådfråga henne vad hon tyckte. Vi bokade in en tid hos henne för en koll idag istället för imorgon, som jag egentligen hade. Lyssna på hjärtat och ha en vanlig undersökning.
Även hon sa att hon inte riktigt visste vad det kunde bero på, men att det kan vara att bebisen ligger på någon nerv, eller liknande och att det är det som gör ont. Vi får dock titta närmare på det så får vi se hur det tar sig.
Om jag fortfarande kommer få ont och knappt kan röra mig får jag åka in och lugna mig själv och se så att det inte är någonting allvarligt. Alltid skönt att få en extra koll.
 
 


NAMN
 

MAIL


URL

Spara?