Alla hjärtans dag.
Publicerat den

 
Som säkert dem flesta vet är det ju alla hjärtans dag imorgon. Egentligen en dag som inte firas speciellt här hemma, då vi "firar" vår kärlek varje dag. Vi är och har alltid varit väldigt öppna med vår kärlek till varandra. Älskar att hitta på saker tillsammans, som att ta några dagar och resa iväg, träna ihop eller kanske bara unna oss en lunch när det passar. Att inte ha dåligt samvete för att vara ifrån ert barn (ni som har det) ett par dagar för att få unna Er kärlek lite extra och komma tillbaka med dubbelt så mycket kraft. Allt blir så mycket enklare.
 
Men tillbaka till det här med alla hjärtans dag. Det är sådan stor hysteri runt just denna dag och tillslut känner man sig nästan lite skyldig till köpa någonting till varandra bara för all denna reklam i affärerna, tvn och på internet. Rätt så galet egentligen, men vissa känner absolut starkt för detta och andra mindre, så..
 
Hur känner ni inför denna dag, är det någonting ni firar, vad brukar ni ge/göra? Eller är ni som oss, att en dag som kallar sig Alla Hjärtans Dag är något påhitt bara?
 
Dela gärna med er.
 ERIKA ENROTH

Här "firar" vi inte heller alla hjärtans dag så. Utan de gör vi varje dag som du skrev högst upp där =) Kärleken ska visas varje dag, inte bara dagen som imorgon ;)

Svar: Tack för att du ville dela med dig :) Alltid kul att se hur andra gör, eller inte gör.
Martina LönneströmURL: http://erikaenroth.com/


Jennie

Här firas det på så sätt att vi tänker på alla som finns i våra hjärtan, och är extra snälla mot de som inte har så många i sitt hjärta. Trerätters middag och presenter till barnen. Vi firar inte direkt det så på så sätt som kärlekspar, utan vi båda förutsätter att om vi inte älskar varandra- då berättar vi det( kortfattad version). Vill vill mer visa barnen att det är viktigt att fast du har ont om tid, massa andra saker för dig, att aldrig ta något för givet, att på barnen sekund kan allt ändras och förändra din värld! Så ja vi firar, men på ett sätt som är lämpligt/passande för just vår familj:)

Men har oerhört många fina minnen från ex skoltiden kring just denna dagen. Så jag är en sucker för dagen i sig<3

Svar: Kände att det lät som en perfekt alla hjärtans dag!
Martina LönneströmURL:


sandra

Här brukar vi bara ge varandra nått litet, alltid kul o få lite presenter;) Sen blir de lite goo middag tillsammans. Vi gör inget stort av de men de är ändå mysigt dag=) Ha en bra alla hjärtans dag=)

Svar: Precis, vad är inte bättre än presenter ;) Vet att barnen gillar det extra mycket, så därför blev det såklart till Ella, och hon blev mer än nöjd.
Martina LönneströmURL:


ERIKA ENROTH

Ja men visst är det så! =) ALltid lika kul o höra ju!URL: http://erikaenroth.com/

NAMN
 

MAIL


URL

Spara?