Fantastiska dag.
Publicerat den

Hade inte möjlighet att ta med kameran, så det fick bli lite instagram foton istället.
 
Har verkligen, verkligen haft en helt fantastisk dag idag. Började förmiddagen med träning för oss alla tre (barngympan var betydligt bättre än första gången vi var där) och Ella älskade det. Hem och svira om efter duschen och invänta ett kort litet besök av vänner från Karlstad och med god brunsch till det.
En vila fick vi in och sedan var det dags att åka till Leos lekland. Var dock inte bara vi som hade tänkt den bra idén att åka dit lite senare på eftermiddagen, utan det var full rulle, men inte gjorde det något. Hur roligt som helst, och både jag och Martin är ju som barn själva så där for vi fram och tillbaka i rutschkanorna, sköt bollar på varandra och fick tillochmed in en liten titt på självaste Leo själv, lejonet.
 
Sushi stod sedan på middagsmenyn, så in om Lund för att hämta hem och det landade fin fint i magen. Ella är ju verkligen en riktigt "sushilover", precis som vi.
 
Lite lördagsgodis på det och sedan var det som om all energi bara tog ett direkt tvärstopp så då kände vi att det var dags att nanna kudden. En helt suvverän familjedag, precis som den ska vara. Imorgon väntar badhuset igen.
 
 






NAMN
 

MAIL


URL





Spara?