Första plåstret på fingret.
Publicerat den


Vår lille man här hemma har fått sitt första plåster på fingret. Började igår kväll då han fick värmeutslag över hela kroppen och kändes lite varm i sig själv. När dem senare så gott som var borta så kände jag mig tryggare och kunde mer och mer konstatera att det faktiskt var värmeutslag, ibland vet man knappt in eller ut och tror att det är något av den värsta sorten.
 
Mot natten kändes han väldigt varm, han åt knappt någonting (och det är ovanligt när det gäller honom) och väldigt ledsen och gnällig. Man har ändå börjat tyda sonens signaler mer och mer och vet att detta inte är hans vanliga jag. Hade även en orolig dotter och alla låg vi i samma säng då mannen inte var hemma (detta är väldigt vanligt här hemma att barnen, alltid blir sjuka när han är borta, konstigt nog) och hon vaknade var och varannan timme och var nästan som okontaktbar medans en Leo som var ledsen, så ja, som det låter, inte den bästa combo och vi kan ju snacka om en Ganska trött mamma i morse.
 
Tog med mig båda ungarna och åkte till barnakuten i morse. Leo fick lämna blodprov och kissprov, och såklart var alla värden fina och febern hade gått ned, så det fanns inte så mycket svar att få vad detta berodde på, men virus sas det, samma med Ella, så det är väl antagligen någon bacill som dragits med hem från det "älskade" dagis.
 
Leo fick alltså sitt första, första plåster, lillgubben.
 
 Sara

åh så söt bilder :)

Svar: Tack snälla :)
Martina LönneströmURL: http://sarajosefin.blogg.se


Emmelie - Mamma till Ebba och Hugo

Men stackarn, hoppas nu de håller sig friska! Andra barnet blir ju tyvärr ofta sjukare än första, man drar ju hem mer skit dessvärre :(

Svar: Ja, verkligen. Han är så ynklig nu och det är så hemskt att se :/
Martina LönneströmURL: http://www.emmgus.blogg.se


Tilde

Mysiga bilder på Leo! Så söta namn ni har på era barn:) Kram!

Svar: Tack snälla! :)
Martina LönneströmURL: http://tildeb.webblogg.se


JUNITJEJ

En sådan söting!

Svar: Tack snälla :)
Martina LönneströmURL: http://www.junitjejen.se

NAMN
 

MAIL


URL

Spara?