Första semesterveckan.
Publicerat den


Vilken underbar start på semestern. Vi kom fram till vårt första stopp i Karlstad där vi checkade in på hotellet. Blev därefter upphämtade av Janni och hennes dotter Lily. Vi har aldrig träffats innan, men vi hade bestämt att vi skulle ta och ses nu när vi ändå skulle upp till Karlstad. Jag har nämligen läst Jannis blogg i ett par år nu och verkligen känt igen mig så mycket i det som har skrivits och tjejerna har alltid känts så lika på något sätt.
 
Så himla trevliga och vi hade verkligen en jätte mysig vistelse hos dem. Åkte ut till stranden och blev kvar där i flera timmar, grillning på kvällen och vi blev inte hemma förrän klockan halv ett på natten och kan ni förstå att Ella fortfarande var vaken, och klockan ett, ja då slocknade hon. Leo höll sig vaken han med, och tillslut så orkade inte dem blå hålla sig uppe längre och slocknade dem med. Så toppenbetyg helt enkelt!
 
 
Grillning hemma hos dem, och tjejerna lekte enda till slutet. Super gullig lekstuga där dem sprang in och ut genom med mat dem hade lagat. Åkte båt gjorde dem också med den lille poolen och Lily hade en sån där man blåser på och låtsades att det var motorn. Ja, fantasti det finns det gott om och det är så himla kul att lyssna på när dem pratar med varandra.
 
Killarna kollade travet..
 
Medan mammorna gjorde sitt.
 
 
Dagen efter hade vi bestämt träff igen men denna gång utan papporna och tjejerna då dem hade planerat äventyr på sina håll.
Vi träffades iallafall i stan och gick vidare för att träffa en annan underbar tjej, Malin, och vi tog en super god fika i solen. Mycket tjejsnack, precis i min smak, och killarna var ju såklart med på sitt hörn.
 
 
Jag, Janni och killarna gick sedan vidare och tittade lite affärer och stannade därefter till vid stadsparken och vilade fötterna lite.
 
 
Underbara dagar som sagt, och vi har haft så fina människor runt oss dessa dagar. Karlstad levererar verkligen!
 
 
Igår kväll var vi bjudna på middag hos våra vänner ute på Hammarö, och blev även grillning där. Emilia och Ella lekte in mot små timmarna medan vi satt och tjattrade och Leo höll sig vaken han med. Han har någon slags klocka han går efter, iallafall på kvällen, så han kan vara uppe i flera timmar fram till klockan slår elva och då slocknar dem små blå.
 
Idag tog vi en lugn morgon med god frukost bestående av Belgiska våfflor, därefter var det dags för oss att packa in bilen igen och köra vidare mot stockolm och mamma.
Så nu sitter jag här och är precis färdig med alla fotona, och himmel vilken tid det tar. Kidsen sover och vi skall snart göra detsamma.  
 
 Sahra - mamma till Olivia

Ni verkar har haft en bra början på er semester! :) helt underbara bilder du bjuder på!
Hoppas ni får en fortsatt trevlig semester! :)
Kram

Svar: Åh tack snälla, vad gullig du är. Har en helt underbar semester, hoppas ni har en fin sommar.
Martina LönneströmURL: http://www.sunshiiiinee.blogg.se


Emmelie - Mamma till Ebba och Hugo

Tyckte jag kände igen de andra barnen också :) Tänk vilka möjligheter bloggen kan ge, helt fantastiskt. Har också haft en liten träff med andra bloggande mammor, och visst är det roligt <3

Svar: Hihi, ja, verkligen! Så himla roligt.
Martina LönneströmURL: http://www.emmgus.blogg.se


Beatrice

Vilka härliga bilder!! Jätte fina :-)

Svar: Tack snälla!
Martina LönneströmURL: http://smultronplutt.blogg.se


Malin

Vilka underbara bilder från er vistelse här i Karlstad!! Verkligen så kul att träffa er här <3 Såg att ni haft en fortsatt bra semester, lika ljuvliga bilder från Stockholmstrippen du bjöd på.

STOR kram!

Svar: Ja det var så himla kul att få träffa dig och fina magen :) Hoppas hon bestämmer sig för att komma snart <3
Martina LönneströmURL: http://annamalins.blogg.se/

NAMN
 

MAIL


URL

Spara?