Friskare och egentid.
Publicerat den

 
Solen har verkligen hållit sig framme hela dagen till sen kväll så njutigt det har vi verkligen gjort. Ella känns bättre och bättre men det är fortfarande inte vår friska tjej helt och hållet utan det är någon bacill som ligger kvar.
Alvedonen hjälper för stunden och man märker direkt när den börjar värka för då vill hon hålla igång som vanligt och det är så svårt att säga till henne att ta det lugnt, men hon är så himla duktig och förstående med det. Studsmattan och åka båt är iallafall favoriter här upp så hon fick åka ut lite med den.
 
Så jäkla orättvist bara, jag hade mer än gärna tagit det hon har så hon skulle få hålla sig frisk. Nu är vi ju äntligen här, och har längtat i ett helt år, och så blir det såhär.. Ja, det slår aldrig fel, men man ser iallafall ljuset i tunneln.
 
Nu till kvällen har jag och mannen kunnat få ha lite egentid då båda barnen faktiskt sov samtidigt, och det händer ju inte allt för ofta så det gäller att ta tillfället i akt. Vi bunkrade upp med lite räkor och satte oss på altanen med vår fantastiska sjöutsikt.
 
Ellas farmor och faster åkte hem i förmiddags så nu är vi själva här igen och inväntar nästa sällskap som kommer redan imorgon.
 
Älskade fina loppan, så jäkla fin!
 
Egentid med mannen fick bli räkor nere på altanen.
 Emmelie - Mamma till Ebba och Hugo

Åh va mysigt, hoppas hon piggnar till snarast.

Svar: Ja, hon frisknade till efter ett par dagar, så det var himla skönt. Så tråkigt att behöva ta det lugnt när man är tre år också :(
Martina LönneströmURL: http://www.emmgus.blogg.se


sandra

Gud vilket mysigt ställe. Egen tid är verkligen guld värd, även om de bara handlar om en timme så uppskattar man de. Ha en fortsatt härlig semester. Kram

Svar: Ja, gu, verkligen. Man måste verkligen ta vara på dem, för det är ju det som gör en så mycket starkare också. Får mer energi.
Martina LönneströmURL:


Ida Nilsson

Man får ta vara på sin egentid, den är guld värd! Det ka jag göra nu också, med en smoothie och en bok i solen :)

Svar: Ja, verkligen! Det är så himla viktigt. Åh det väl verkligen mysigt det med ;)
Martina LönneströmURL: http://idacnilssons.blogg.se/


Pamela

Ser riktigt härligt ut 😃

Svar: Tack Pamela! :)
Martina LönneströmURL: http://www.stjarnanp.blogg.se

NAMN
 

MAIL


URL

Spara?