Han är nästintill tillbaka.
Publicerat den

 
Vår lille kille här hemma är nästintill sig själv igen, och jäklar vad skönt det är. Man märkte det först på att han sov som han brukade göra innan han blev dålig, han åt mer igen och efteråt kunde han bara ligga och mysa i ens famn.
 
Vi har tagit en lugn dag idag så han verkligen får återhämta sig helt, och han har verkligen sovit sig igenom större delen av dagen, så det var mer än behövligt för honom. Nu tar han väl igen alla dem vakna nätterna som varit.
Ella var iväg en sväng hos en annan kompis som bor precis i närheten, och jäklar vad glad hon blev när jag berättade att han ville leka med henne. Så ett par timmar där med både bus och lek och glass på det fick vi hem en väldigt nöjd tjej.
 
Nu såhär på kvällen har mamman och pappan här hemma faktiskt fått lite tid bara han och jag, ätit och druckit gott och spelat yatzy, precis som förr i tiden. Jäklar vad man tar vara på den tiden, och man saknar den såklart ibland, att bara kunna göra lite som man vill utan att behöva tänka allt för mycket runt omkring, men jäklar vad underbart det är att veta att man har så underbart fina ungar med mannen man älskar över allt annat. Finns ingenting som klår den känslan.
 
Våra fina små hjärtan.
 Filippa Wallin

Så otroligt fina! Kram kram!

Svar: Tack snälla :)
Martina LönneströmURL: http://chippaz.blogg.se/


Annika

Söta c:

Svar: :)
Martina LönneströmURL: http://blogofphoto.webblogg.se


Denise - mamma till Noah!

Härligt att han börjar återhämta sig igen <3URL: http://danajs.blogg.se

NAMN
 

MAIL


URL

Spara?