Packning och semester.
Publicerat den

 
Ella somnade för ett par timmar sedan, jag har packat ned det sista och nu har Leo precis lagt sig så jag och Martin tänkte också hoppa i säng. Här hemma blir det såklart att Lilleman bestämmer i slutändan och när han nu somnar, så vet jag att han sover för natten, i alla fall ett par timmar.
 
Imorgon bär det av, Äntligen! Nu kan man riktigt slappna av för det är nu vår semester börjar på riktigt, fast att Martin varit ledig ett par veckor nu här hemma.
Vi far imorgon förmiddag och allt är nästintill nedpackat och med det får ju säga att det är väldigt bra för att vara oss, då vi annars alltid brukar vara dem där sista minuten människorna.
Första stoppet blir Karlstad, där blir vi kvar tills på fredag, så hela familjen skall bo på hotell och det skall bli så jäkla mysigt, och så skönt. Behöver inte tänka på någon städning dessa dagar heller, hihi. Det är ju faktiskt semester bara det nu när man är två barns förälder också.
 
På fredag kommer vi att fara vidare mot Stockholm och träffa mamma och på söndag åker vi vidare mot landet i Dalarna. ÄNTLIGEN. Vårt älskade dalarna.
 
 Emmelie - Mamma till Ebba och Hugo

Ha en fin semster. Vi har också känningar i Dalarna och Borlänge, får se om de blir någon trip dit i år.

Svar: Tack snälla! Ja det ska bli himla skönt att äntligen komma upp i och med att det är så pass långt kan man inte åka över en helg.
Martina LönneströmURL: http://www.emmgus.blogg.se


Tess

Vilken härlig bild! :) Kram

Svar: Ja hon går verkligen i sin egna lilla värld!:)
Martina LönneströmURL: http://tesswaltenburg.blogg.se


Elin

så härligt med semester!

Svar: Underbart:)
Martina LönneströmURL: http://www.fluffmonster.blogg.se


Annika

Fin bild :)

Svar: Tack! :)
Martina LönneströmURL: http://blogofphoto.webblogg.se

NAMN
 

MAIL


URL

Spara?