Regn och själv med barnen.
Publicerat den

 
Fick äntligen till en bild på oss alla fyra. Mormor med barn och barnbarn, underbart. Satt och slappade i hammocken allihopa och hade det riktigt bra.
Idag har vi haft en lite mer slapparedag på solen lyst med sin frånvaro. Regn behövdes verkligen, gräset har blivit brunt och blommorna skriker efter det.
Regn kan faktiskt vara riktigt mysigt vissa gånger, men då skall man nog vara hemma, kunna krypa ned under täcket med familjen och glo på en film, godis skulle nog också få vara med på ett hörn. Nu har vi mest suttit inne, läst, fikat, hann ta en lite längre promenad precis innan regnet kom och nu börjar vi om igen. Bror och Sandra skall snart åka hemåt och älskling skall åka in till stan för att titta på hästarna, så jag blir själv med kidsen i kväll.
Jag hoppas innerst inne på att barnen kanske somnar samtidigt, ja iallafall att Leo unnar sin mamma någon timma själv (dock är det som jag skrev igår kvällarna som han är lite oroligare och vill helst vara uppe) för då blir det nog att sätta sig nere på altanen med en tidning och lite godis. Återstår att se.
 
Hoppas ni alla fina där ute får en fin eftermiddag och kväll, och underbart att ni är så många där ute som vill följa oss åt och att ni lämnar lite avtryck, love it.