Vattenkrig och Badring.
Publicerat den


Dagen har verkligen varit kanon från morgon till kväll och solen har värmt oss riktigt ordentligt. Fick en liten åsk och regnskur som höll i sig i ett par minuter och sedan var det bra. Vi har verkligen haft tur med vädret och kunnat njuta av allt roligt som finns här uppe.
Mamma och Lennart kom upp igår kväll och L hade med sig vattenpistoler till hela högen så idag hade vi vattenkrig för hela slanten, jäklar vad roligt det var. Gömde oss bland träd och hus och sprang upp och ned till vattnet för att fylla på.
Så himla roligt att mamma var med, och Ella kiknade av skratt. Älskar allt med lekar och att få vara barn på nytt igen, man har det så himla mycket roligare då och speciellt när man har barn.
 
 
Jag och Ella var ute och provade badringen efter båten som Martin körde och först var hon lite osäker men när hon väl märkte att det fatiskt var himla kul så slappnade hon av och ville åka hur länge som helst. Vi åkte såklart jätte lugnt. När det sedan var dags för mig att åka själv så drog Martin på som bara den och jag flög fram på vågorna och likadant när jag körde och M fick prova på.
 

Denna lille sötnos, som även blev två hela månader idag, hade det så bra på en filt i gräset.
 
Leo Sixten, två månader idag. ♥
 
Kommer lite fler bilder imorgon. Blir lite hastigt och lustigt nu när man är borta och även när man har en liten till att ta hand om. Han somnade iallafall för en timma sedan, och då vet jag att han sover några timmar så då får man passa på att gå och lägga sig själv också.Emmelie - Mamma till Ebba och Hugo

Åh vilken mysig dag ni verkat haft, skönt att hon verkar må bättre :)

Svar: Ja, helt underbart! Synd dock att man redan är hemma :/
Martina LönneströmURL: http://www.emmgus.blogg.se


Denise - mamma till Noah!

Men vilken dag ni verkar haft! härligt!

Svar: Helt fantastisk :)
Martina LönneströmURL: http://danajs.blogg.se

NAMN
 

MAIL


URL

Spara?