BVC och Barnspecialisterna
Publicerat den

Hej på er!

Förlåt för en dålig blogguppdatering på ett par dagar, men vi försöker hitta vårs rutiner som såklart är väldigt svårt med en två veckors bebis, så när Leo sover på dagarna så försöker jag också göra det (fast att det är väldigt svårt).
Nätterna består inte av så mycket sömn för tillfället då han vaknar var och varannan timme och vill ha mat.

När han somnat så är det allt annat än datorn som gäller, men det kommer, jag lovar. Han blir större och större för var dag och börjar hitta sig själv så småningom. Men så här är det att ha barn, hihi! Underbart.

Var på BVC igår med Leo och han går upp i vikt och växer så det knakar. Vår "lille" pojke väger numera 3850 gram och har redan hunnit bli hela 52 cm lång (49 när han föddes).

Ella var hos sin läkare idag, barnspecialisterna, med Martin för att testas för sin äggallergi, var ett helt år sedan sist vi var där med henne. ÄNTLIGEN! Allergin är som bortblåst.. Älskade unge. Vad vi har längtat, eller hur gumman?
Nu ska hon bara tillbaka dit i augusti för att få testa att äta ett ägg och bli där hela förmiddagen om ifall det skulle blomma upp någonting (som vi inte hoppas på) och efter det är de förhoppningsvis ännu mer grönt. Jippi! ❤

Ha en underbar dag mina vänner och glöm inte att titta in och skriv en liten rad, jag lovar att uppdatera om allt som har hänt och självklart är det en förlossningsberättelse på ingång.

KRAM
Malin

Skönt att hennes allergi är borta :) söta dom små liven är :) kramar

Svar: Ja, så himla skönt.. Nu har hon även fått smaka lite ägg och hon Älskade det :)
Martina LönneströmURL:

NAMN
 

MAIL


URL

Spara?