Så mycket kärlek.
Publicerat den

Mormor och Ella, så mycket kärlek på en och samma gång.
 
 
Idag har varit en riktigt härligt dag, trots att vädret varit blåsigt och rätt så kallt. Mornarna börjar relativt tidigt här hemma och gör att dagarna känns sådär extra långa. Jag fick sova två timmar i sträck i natt och var uppe 3-4 gånger och ammade Leo. Jag var ändå rätt nöjd att få ett par timmars sömn i stöten och var rätt utvilad ändå när vi väl steg upp. Leo sov i sin säng efter varje matning och det fungerade jätte bra.
 
Han sover i flera timmar på dagarna, vaknar för lite mys, sedan är det dags för amning och efter det blir det ett par timmars sömn igen. Har försökt att vila mellan gångerna, men det är så svårt. Jag är inte direkt en person som kan somna snabbt, undantag finns såklart, men inte när det gäller att somna på beställning.  
 
 
Imorgon skall mormor åka hem igen, dagarna springer verkligen iväg. Längtar tills nästa gång hon kommer ned, eller så kommer vi att ses när vi alla åker upp till landet för en välbehövlig och efterlängtad semester uppe i Dalarna.  ♡
 Malin

Kul att ha så fina bilder på mormor och barnen! Lät inte fel att ha ett lantställe i Dalarna :-) Kramar!

Svar: Ja, det är verkligen jätte kul att få lite fina bilder, helst av allt vill jag ha naturbilder, men det får bli nästa gång :)
Martina LönneströmURL: http://annamalins.blogg.se/

NAMN
 

MAIL


URL

Spara?