Går inte riktigt ihop.
Publicerat den

 
Ja, nu är det redan söndag, och mormor är lämnad vid tåget. Vi hämtade ju henne precis? Ja, tiden springer iväg men vi har haft en himla bra helg, med mycket kvalitetstid, och mycket mamma och dotterprat. Ja, det blev väl mest när Ella sov, men iallafall. Alltid lika mysigt och man säger det varje gång att det är tråkigt att man inte bor närmre. Saknar att kunna hälsa på och träffa mamma när man vill och nu när man har Ella och en till på väg så känns det faktiskt ännu värre. Tyvärr är det så och man får försöka att acceptera det, fast att det är svårt.
 
På tal om något helt annat, Tålamod och ork. Ja, det är nu man får känna på hur ens tålamod och ork egentligen är, om det är så bra som man har trott? (Mitt har väl kanske inte varit det bästa innan heller, haha) men nu går det i två hundra, och ibland hinner man knappt med. LEKA, LEKA, LEKA all day long, göra allt tvärtemot vad man säger och vila, slappa, ta en paus, hm vad är nu det?
 
Mormor har varit väldigt populär, som hon alltid har varit,  men där har det verkligen varit fullt ös hela dagarna. Så hon hade nog behövt en extra dag att kunna varva ned där hemma, haha.
 
Idag var vi iväg till ett köpcentrum för att äta lunch, byta storlek på en tröja som Ella fick, och titta runt lite. Jag var lite skeptisk från förra söndagen vi var iväg, men hey, tänkte väl inte att det skulle vara samma beteende och humör denna gång. Jodå, köpcentrum och lunch ute går fortfarande inte ihop med denna tjej. Klart att jag förstår henne, Det är väl inte sepciellt roligt att gå och titta i butiker för en 3-åring, men man måste ju få försöka.  
 
Dem fina lockarna i håret skulle självklart visas upp.
 
Men.. boven till det hela hade mycket att göra, precis som förra gången, med sömnen att göra. Hon slocknade DIREKT när bilen började rulla. Hon frågade till och med om hon fick vila lite innan hon stängde dem fina blå, gulle. Ja, det tar ut sin kraft helt enkelt.
 
Haft lite bus här hemma och nu sitter pappa och dotter i soffan och tittar bolibompa.. Vad skulle man göra utan det ibland, hihi.
 
Hoppas ni alla har haft en underbar helg och njut nu av sista tiden på söndagen.
 
 



Jessica

Nikki är likadan. Gå o affärer med henne är mest kaos. Hon försvinner in bland alla kläder får hon inte som hon vill lägger hon sig på golvet.
Man blir tokig :p sen när dom är äldre vill dom nog gärna köpa kläder med oss :)

Svar: Haha ja det är inte jätte spännande att gå med oss i butik just nu iallafall.
Martina Lönneström



URL:





NAMN
 

MAIL


URL





Spara?