Utrensning.
Publicerat den

Det har varit en riktig "utrensnings-dag" idag.
 
Vi började morgonen, som vi vanligtvis gör på helgerna, med gott pålägg, bullar/bröd och med lite soft musik i bakgrunden. Det kallar jag att få vakna upp i lugn och ro. Älskar lördagar.
 
Sedan körde vi ett race med att rensa ut allt skit man har samlat på sig i förrådet. Förrådet som först och främst var tänkt att ha till nödvändiga saker, som barnvagn och balar med toalettpapper (helt ärligt, trodde vi verkligen att vi skulle handla så mycket toalettpapper?) Haha, ja det var ungefär den tanken vi hade när vi flyttade in. Nu hade vi samlat på oss massvis med saker som var staplade på varandra istället, så det var dags att ta tag i det och tänk er, nu kan man faktiskt gå där inne utan att snubbla.
 
Åkte en vända till återvinningen, och sedan bar vi av mot källaren. Har haft såna mardrömmar om denna källare, och om vi ens skulle klara av att gå ned dit utan att vilja vända igen, men det kändes helt okej.
Vi körde på direkt och hivade allt, verkligen allt som man sparat på sig, och som tankarna alltid går tillbaka till att njae, men vi kanske kan använda detta, eller ska vi inte vänta lite till, den kan ju faktiskt vara bra att ha till senare tillfälle? Nej, inget sånt gick vi på idag, utan nu var det verkligen bara slänga, slänga och åter slänga som var vårt motto denna gång.
 
Så en sista vända till återvinningen, och vad lätt man kände sig efter det. Nu är det gjort, och man kan faktiskt känna sig rätt så nöjd och stolt över sig själv. Ett bra team helt enkelt.
 
Denna dag blev inte riktigt i Ellas banor kanske, men hon skötte sig riktigt bra, och tittade snällt på Lotta på bråkmakargatan medans vi brottades med allt gammalt bråte.
I källaren var hon såklart med, och hon hivade som aldrig förr, och provade även lite mössor och vantar som var för litet.
 
Efter allt detta åkte vi och kikade lite på barnvagnar, men hittade ingenting som föll oss i smaken, så det fick bli en vända till Burger King istället och Ella fick leka av sig lite i deras "lekhus".
 
Nu vankas det fest. Hett värre.
 
Nu, efter en god glass, bolibomba och lite bus på det så är mannen lämnad på fest, lillan sover och jag skall snart sätta mig i soffan. Bunkra upp mig med godis, ostbågar, päronjuice och självklart lite mello på det.
 
Ha en underbar lördag ni fina.
 
 



ellenojag

vad härligt med en rejäl rensning, vi jobbar på det här hemma också!! har ni bestämt vilken barnvagn det blir? eller ni kikar runt lite fortfarande?
fortsatt mysig helg på er <3

Svar: Ja, verkligen.. herregud. När man väl har gjort det så känner man sig helt plötsligt fyra kg lättare :) Njae, dock har vi nog bestämt att det blir en enkelvagn iallafall, och köpa till en ståbräda. I och med att Ella är lite äldre nu också.. :)
Har hittat en Urban Jungle som var jätte skön att köra och verkar riktigt bra.. så vi får se.. Har dock kollat upp lite med Brio också, i och med att jag jobbade där innan, så kanske man kan få till sig en liten rabatt, blink, blink :) Jag gillar verkligen deras vagnar.
Martina Lönneström



URL: http://ellenojag.blogspot.com





NAMN
 

MAIL


URL





Spara?