Emmaljunga och Acta Graco.
Publicerat den

 
Jag har glömt att skriva om vår inköpta vagn till lillebror. Den har stått inne i förrådet tills idag då jag fick ett ryck. Kände mig sugen på att få den monterad. Vi velade fram och tillbaka om vilken vagn vi verkligen ville ha, och vi var inne på en dubbelvagn ett tag också, men det la vi nästan direkt på hyllan. Så istället för det så köpte vi en stå bräda till Ella, som hon direkt fastande för, och var så stolt att hon faktiskt skulle få stå på den och titta ned på lillebror. Ge honom nappen om han grät eller bara prata och sjunga för honom, som hon själv sa, goa unge.
Hon har även sin cykel nu, som hon älskar att cykla på, så det där blir nog inga problem. Hon har sin sulky som hon kan sitta i om vi är två som är hemma.
 
Vi har pratat om Emmaljunga ett bra tag, och även när Ella skulle komma, så var vi inne på den vagnen men istället blev det en Brio. Nu slog vi dock slag i saken och köpte denna. Pratade även med två vänner som har Emmaljunga och var super nöjda. Älskar Emmaljunga då den är så pass stabil och bastant som den faktiskt är. Bebisen kommer att ha mycket "svängrum" där i och i och med att vi är en familj som är mycket ute i skogen och promenerar, även perfekt till stranden och terräng. Vagnen har ett inbyggt myggnät och man kan även justera lite grann med liggdelen, så den lille kan komma upp ett snäpp om han blir jätte uttråkad, så han ser ut lite mer. Perfekt innan man sedan börjar med sitt del.
 
Vi är verkligen super nöjda och jag älskar att ha den här uppställd. Nu är det egentligen bara örngott och en vagnmobil som saknas. Det skall dock inte vara så svårt att hitta (inte lika som med sängmobilen) så den kommer snart vara redo att ha vår lille kille i.
Vi beställde faktiskt en året-runt-åkpåse, då vi inte riktigt var säkra på hur vi skulle ha det i vagnen nu i och med att det kommer att vara varmt ute. Förstår väl kanske redan nu att den kommer att bli för varm ändå, men då har vi i alla fall en till höst och vinter. (här har ni den till höger, fast en svart sådan) Beställd från shop.alltforforaldrar.se, tips från en väninna, http://www.Catty.se ♥
 
Där vi inhandlade vår Emmaljunga, på babyringen, var dem verkligen till stor hjälp och hon visste vad hon pratade om. Det är ju självklart att säljarna vill få så mycket som möjligt sålt och kan prata sig igenom det mesta, men vi kände ändå att vi fick den hjälpen vi behövde.
 
Hon tipsade oss om en sulky från Acta Graco och även bilstol från samma märke. I och med att Emmaljungan är rätt så robust och kan bli lite jobbig att alltid ha när man bara skall åka till affären en snabb runda eller vad man nu skall göra, så fick vi ett super bra tips om att köpa en sulky att kunna ha liggandes i bilen, och att sedan kunna ta av bilstolen och haka fast i vagnen. Hur smidigt som helst, och det var faktiskt en idé som både jag och Martin fastnade för direkt.   
Nu kanske ni tänker att "men vadå, varför köpte ni inte allt i ett istället?" men just att vi behöver en vagn som tål allt från snö, sand och terräng så var det egentligen bara denna vagn som kändes rätt.
 
Nu har jag precis satt ihop den också, och "hakat" fast stolen i vagnen bara för att se hur det blev, och känns perfekt. Enkel att köra och stolen sitter stabilt. När den lille har blivit större så kan vi använda sulkyn som vanlig vagn istället med tillhörande bord. Tummen upp!
 
 
Snart är du här lillebror, och vi längtar tusen gånger om efter dig! ♥
 



Jessica

Emmaljunga är en super vagn. Vi är jättemöjda med vår så ni har gjort ett bra val :)
Snart är han här. Jag tror han kommer lite tidigare till och med ;)

Svar: Ja, det känns väldigt bra faktiskt. Pirrar i magen när man går förbi vagnen, kan knappt förstå att han snart är här ;) Ja, hoppas det nu! <3
Martina Lönneström



URL: http://iiicaa.blogg.se


Anonym

Älskar din emmaljunga vagn ♡ chassit är helt fantastisk.
Har med köpt alla våra vagnar på baby ringen.
Måste dock påpeka vi blev oxå "på lurade' den acta graco vagnen.
Vi valde en basson dansk ligg vagn o hon i butiken sa...ja vagnen är stor o då kan jag ge ett förslag om då acta graco att ha till bilstolen samt du kan även lägga barnet i den.
För det första. Sufletten är öppen där nere, man kan åka igenom
2: finns olika lägen på sitt o ligg..
När barnet sitter upp, trycks magen in i den där man kan sätta muggen
3: den är lämplig att sitta i från 4år
4: hjulen är dåliga och man kan INTE köra på olika terränger.
5: barnet ligger framåt och inte mot en.
Men för att använda den till bilstolen är perfekt.
Den tar liten plats i bilen, är lätt att ha i butik samt lätt att fälla ihopa.
Idag känner jag...att jag blev lite lurad när hon i butiken sa...ja den som extra vagn o du kan även låta bebisen ligga där i.

Svar: Ja, okej! Ja, alltså det var bara en bra idé tyckte vi och lät enkelt så vi körde på det och det känns bra än så länge. Vi hade ju bara tänkt att ha den som just bilstolshållare om man kan säga så, och inte en vanlig vagn egentligen. Ella har sin sulky och skulle det vara så sedan att denna acta graco inte känns helt hundra så har vi den :)
Det löser sig alltid! :) Vi är i alla fall super nöjda med Emmaljunga. känns riktigt bra :) KRAM
Martina Lönneström



URL:


emma

Ps nu ville jag ju inte skrämma dig.
Har nu en emmaljunga vagn o älskar verkligen den =)
Och min basson var helt underbar och acta gracon var billig och kom till bra nytta för bilstolen o sen har jag ju en bra sulky vagn när sarah är stor :)
Lillebror kommer att älska utrymmet i sin vagn ♡



URL:


sandra

Jag älskar emmaljunga det är verkligen en bra vagn och funkar till allt.den andra vagnen gilla jag med skit bra om man ska handla eller går till köpcentrum=) bara att sätta på bilbarnstolen och gå, Perfa.bra val Martina kram

Svar: Ja, men precis, känner exakt likadant. Huvudsaken att vi är nöjda ;)
Martina Lönneström



URL:


Therese med Clara och Alice

Tycker det låter som en bra vagnkombination :-) jag saknar gunget i vår gamla emmaljunga :-(

Svar: Ja, absolut! :) Jaså, vilket gung? ;) Ni använder er inte av Emmaljunga nu?
Martina Lönneström



URL:


Mela - Gravid tvåbarnsmamma!

Kikar runt i cybervärlden efter gravid-bloggar :) Väntar också en liten lillebror med bf i augusti. Snart får vi hämta vår vagn, en Emmaljunga Mondial. Längtar så jag nästan avlider att bara få se den stå här i vardagsrummet ;)

Svar: Hihi, välkommen hit :)Åh, vad kul, stort grattis! det är så mysigt det där med vagn och Emaljunga känns verkligen som ett rätt val, mycket plats och stabil :)
Martina Lönneström



URL: http://melano.blogg.se





NAMN
 

MAIL


URL





Spara?