Full rulle.
Publicerat den

 
Busungar!
Haft en riktigt härlig dag, med utelek största delen av dagen och även en massa kompis häng för Ellas del.
 
Har haft fullrulle hela dagen, om man inte räknar med vår lilla vila mitt på dagen (välbehövlig). Sedan väntades  finbesök av Ellas kompis som sedan har bestått av fika, kurragömma och bus i sängen. Jäklar vad ungarna hade roligt, mamman också, hihi. Finns det något bättre än en jäkla massa bus och lek och egentligen kunna strunta i det mesta runt omkring för en liten stund?
 
Sedan begav vi oss ut för lite värme. Började såklart regna lite smått direkt när vi kom ut, men vad gjorde det? Lite regn har aldrig skadat, så in på lekplatsen och där var det fullt ös. Fick efter ett tag sällskap av vännens mamma, så vi blev ute allihopa till kvart i sju. Skulle nästan kunnat vara ute ett bra tag till, var så himla skönt, och tjejerna ville såklart fortsätta sin lek i flera timmar till. Dock kände jag magen kurra, och har man bara ätit ett äpple, jag alltså, så var det nog dags att bege sig hemåt och få i sig lite mat.
 
När vi berätta att Ella skulle få komma hem till dem på lördag eftermiddag så blev det genast lite lättare att få hem henne också, brukar lätt bli en del tårar och surhet annars.
 
Väl hemma så var det raka vägen in i badrummet och bada av sig, äta lite middag och hopp i säng som gällde. Imorgon vankas det farmormys för hela slanten, och hon ska få ta med sig täcke och kudde och få sova över där. Gissa en som var lycklig?
 
 


NAMN
 

MAIL


URL

Spara?