Tips mottages gärna.
Publicerat den

Uppdatering: Kom i luckan. Mer tips mottages!
 
Jag behöver inredningshjälp, och det är Nu! Jag har försökt att flytta hyllor, kök, bord fram och tillbaka men i slutändan blir det ändå inte bra, för det är ju så tråkigt. Det har ju liksom ingen karaktär eller känsla överhuvudtaget.
Vad kan man göra med dessa möbler vi har, och vad kan kompletteras?
 
Kom Igen Nu!!!! ♥sandra

En fondvägg kanske ,de gör så mycket med färg och ett par fina gardiner. En stor matta typ en fluffig ryamatta med någon fin färg. Sen tycker jag det är fint med sån man har böcker på från ikea kommer ej på vad den heter;) En fin sänghimmel är oxå fint.. Bara lite saker som poppa upp i huvudet:)kram

Svar: Ja, har funderat på fondvägg, men så vet vi egentligen inte hur länge vi skall bo kvar här, letar hus nämligen. Men så vill man ju ändå trivas för stunden.
Gardiner gör ju väldigt mycket, och dumt nog har vi inga gardiner i något utav rummet. Mycket för att vi inte haft några hållare sen vi flyttade hit (trodde det skulle ingå i hyres?) Och sänghimmel är också väldigt fint.
Tack snälla för fina tips :)
Martina LönneströmURL:


Angelica

Yes, all of the above; gardin definitivt! Matta, några av Ellas egna målade teckningar, sänghimmel!
Lycka till!

Svar: Tack så mycket.. ja. gardiner som sagt gör ju nästan ett helt rum :)
Martina LönneströmURL:


ellenojag

En sänghimmel har Ellen också önskat sig, så det ska vi fixa direkt efter semestern!! Myskänsla delux!!

Svar: Ja, har funderat på det ett tag, men aldrig slagit tag i saken. Piffar ju upp en hel del :)
Martina LönneströmURL: http://ellenojag.blogspot.com


Elin

Som dom redan skrivit, en fondvägg gör mkt, förstora ngr fina bilder på henne på canvas att ha på väggarna, en stor fluffig matta,URL:


Sarah

Om man inte vill ha en fondvägg (läste de andra kommentarerna och dina svar :)) så kanske du kan hänga upp ett fint tyg som fondvägg? Det behöver inte vara mycket jobb och gör det säkert lite roligare :)

Svar: Skulle man också kunna göra. Men det är som många säger att fondväggar gör en hel del i ett rum :)
Martina LönneströmURL:


Anonym

Köp tyg i roliga färger, och sätt in i ramar eller direkt på väggen.. Kan du rita rummet och lägga ut? Lättare att få en bra överblick då:).. Kram jennei

Svar: Rita? inte så lätt att göra det här på datorn ;)
Martina LönneströmURL:


Anonym

Rita på ett papper och ta ett foto;)

Svar: Eller så får ni komma hit helt enkelt ;)
Martina LönneströmURL:


Janni - Mama till Lilly & Loah

Det ser fint ut! Men om du vill göra nåt extra men ändå enkelt så är mina tips:
Matta, gardiner och mer vimplar som du kan sätta tvärsöver rummet. Även nån hylla med lite ramar på och kanske nån fin sparbössa eller så..

Svar: Det känns bara så tradigt nu, just det där med att det inte finns någon riktig myskänsla. Vet ju såklart att Ella inte tänker på samma sätt som jag, men man vill ju ändå att det skall vara fint.. har egentligen samma dilemma i mitt och Martins sovrum. Tack så mycket för tipsen, lät super. Just det där med att måla den vit, för jag vill helst ha det vitt och rosa (såklart) hihi, och det där med gardiner är ju egentligen ett måste :)
Martina LönneströmURL: http://www.innaj.blogg.se


Janni - Mama till Lilly & Loah

Måla bokhyllan vit och köp rosa fyrkantiga lådor på Ikea att lägga alla leksaker i. Så har Lilly och det ser städat och snyggt ut även om det är lite lätt kaos ibland ;)URL: http://www.innaj.blogg.se

NAMN
 

MAIL


URL

Spara?