Det här med community.
Publicerat den

Dessa underbara bilder på dessa underbara barn. Jag Älskar att föreviga dagarna med våra små älsklingar. Skall bli bättre på att framkalla dem och sätta i fina fotoalbum och även förstora och ha i fina ramar.
 
Familjen är den som kommer först, och den man verkligen kan lita på. Jag känner själv att det har blivit allt för mycket som har satt sig i min hjärna och stressen har tagit över för just det här med Community. Instagram och bloggar som egentligen bara är en massa text.
Det är så ytligt alltihopa, egentligen. Jag har märkt att det handlar så mycket om vad man skall ha, vad man skall göra och hur allting skall läggas upp för att man verkligen skall vara "inne". Att man skall handla det dyraste, att man skall ordna med pompa och ståt när det är kalas, att man skall känna så mycket folk man bara kan och man skall blir "känd". Storhetssinne är det rätta ordet. Det tar liksom över.
 
Jag har nu försökt att lägga saker och ting bakom mig och bara fokusera på det som är det viktiga och inte älta alla små ting som egentligen inte har någon relevans i slutändan.
Man märker vilka som är äkta och vilka som inte är det, och det har jag börjat lära mig nu. Vänskap handlar om att den skall vara ömsesidig, och är den inte det så är det ingenting att lägga ned energi och kraft på. Bara låt det va.
 
Tjejer är tjejer.. Så med allt detta jag skrev så menar jag bara att när det kommer till det så är verkligen familjen det bästa man kan ha, så ta vara på det och ta hand om varandra. Var ärliga och var tydliga.
 



Sara

så söta bilder :)



URL: http://sarajosefin.blogg.se


JUNITJEJ

Vilka söta bilder!



URL: http://www.junitjejen.se


Sofia

Mysiga bilder :-)



URL: http://lovejournal.blogg.se/


consciousblues

Fina bilder, supersöta! :)
Håller med om att familjen är allra viktigast och att man ska rå om varandra. Då kan liksom allt det där andra mycket gärna få va :)



URL: http://consciousblues.se


Emmelie - Mamma till Ebba och Hugo

Åh de där känner jag verkligen igen- Många målar upp någon sorts fasad i bloggen och stressen med telefonen för att hålla sig uppdaterad med facebook, instagram osv tar ju på tid från barnen, sorgligt egentligen och jag försöker bli bättre !



URL: http://www.emmgus.blogg.se


Frida

Underbara bilder på underbara barn! Kika gärna in hos vår familj på nystartade bloggen Blöjor och bus :)



URL: http://blojorochbus.blogg.se/


Moa - hobbyfotograf

Så fina :)



URL: http://moahakansdotter.blogg.se/


Hanna mama till William o Vincent

Håller med dig till 100% det är väldigt mycket ytligt i många bloggar många döljer mkt och bara skriver positivt vilket jag kan tröttna på jag läser gärna om dagar som är tråkiga mm med..



URL: http://varatpyre.se


Louise

Så söta bilder :)

Jag håller inte med att familjen är det viktigaste, men den dag jag får barn kommer jag garanterat se det så. :) Annars håller jag med om allt du säger!



URL: http://vitmossa.blogg.se





NAMN
 

MAIL


URL





Spara?