I vår nya lilla by.
Publicerat den

I och med att Martin är ledig på måndagar så är det extra mysigt och man kan liksom springa runt i pyjamas lite längre och äta extra god frukost tillsammans. Idag slog vi på stort även vid lunch och gjorde våfflor, hör inte till vanligheten annars.
 
Vi åkte iväg till vår nya lilla by, där vi snart skall bosätta oss, och fick en liten inblick hur området är. Känns redan som hemma och lekplatser lite varstans till Ellas förtjusning. Det bästa med detta är nog att precis över gatan så ligger det en lekplats, och vi kan även hålla koll på henne genom köksfönstret. Verkligen tummen upp.
 
Vi kommer även ha bra kommunikationsmöjligheter nu, som vi inte riktigt har här. Tåget ligger endast en tio minuters gångavstånd ifrån oss och affären är lika nära den.
 
Nej, detta kommer bli mer än bra, och det känns riktigt, riktigt bra i magen.
 Yohannas.se

Åh vad härligt, såg på Instagram också! Jag önskar att vi också hittar ett hus med grymt läge en dag... måste börja jobba igen först "bara".. haha :) Hoppas ni ska trivas!! Då är vi inte jättelångt ifrån varandra ändå ju :) KUL!

Svar: Ja! letar ni någonting :)? Vart i såfall?Längtar ihjäl mig nu, men vi är dock lite sega, har inte börjat packa än ;)
Martina LönneströmURL: http://maiplunevermind.blogg.se/


Jessica

Ser mysit ut :)URL: http://iiicaa.blogg.se


Yohannas.se

Vi har inte letat på 3 år, men nu plötsligt sitter vi jätteofta och kollar på Hemnet igen.. vet inte varför... men kanske för att planlösningen här är så himla svår utifrån våra önskemål, samt att vi vill helst ha ännu ett rum... Men helst hade jag bott här där vi bor, men priserna här är "fantastiskt" höga..... :/URL: http://maiplunevermind.blogg.se/

NAMN
 

MAIL


URL

Spara?