Fartfylld dag även idag.
Publicerat denEn fartfylld dag från morgon till eftermiddag. Med nio barn här hemma samtidigt var det Precis som det låter, fullt ös, men det gick verkligen så bra. Ungarna var så duktiga och förutom ett par duster så har dem hållit sams. 
 
Korv med bröd till lunch är alltid populärt och kanelbullar efteråt. 
 
Älskar verkligen att vi har vår lekplats precis utanför fönstret och perfekt för barnen att springa ut och leka emellanåt, man ser dem från köksfönstret och även när man står och sorterar tvätten i vår tvättstuga. Lekplatsen var det vi föll för först och den har verkligen kommit till användning. 
 
Leo var i sitt esse idag och han var där alla andra barnen var. Han älskar att vara med där det händer och leker gärna (läs: tar andras grejer.. Men ändå). Han var verkligen lycklig och har varit på grymt bra humör.
 
När dem andra åkt hem ville Ella och Nikki gå ut till lekplatsen och där blev vi någon timma. Blåsten stod verkligen rätt på oss så kallt blev det mot slutet men så jäkla mysigt att man kan vara ute och se ungarna ha så roligt ihop. Dem två har hållit ihop länge, fina ungar. Sommaren är ännu mer efterlängtad nu. Sakta men säkert så.. 
 
När vi vinkat av dem andra så satte vi på en film till Ella ett tag medan maten stod på spisen. Lax och potatis, en riktig sommarmat.
När maten var i magen tog vi fram ett spel, dansade, stod på händer (jag var i mitt esse, haha) och hjulade och Ella är grymt duktig på att stå på händer!
 
Efter ett syskonbad var det nattning för Ella och inte långt därefter var det Leos tur. Han ville dock inte somna i sängen efter välling utan ville hellre vara uppe ett tag till med mig innan han tillslut somnade i soffan med sin filt. Så mysigt! 
 
En perfekt dag från morgon till kväll och i morgon väntar playdate nummer tre för denna vecka. Dagarna går i ett och det är en dag närmre Martins hemkomst! Längtar ihjäl oss!! 
 
Nu kallar sängen. 
 
På lekplatsen innan idag. En trött kille somnade gott i vagnen efter denna bild.❤️
 


NAMN
 

MAIL


URL

Spara?