Lördag.
Publicerat denI natt sov vår stjärna över hos sin farmor för första gången och det hade gått jätte bra. Somnat redan vid sjutiden, vaknat en gång vid halv tre och då fick han lite välling och fick mysa i farmors famn, därefter somnade han om och sov till sju. Det tycker jag är mer än väl godkänt, hihi.

Jag och Ella fick en mor och dotter dag igår. Först åkte vi iväg på hennes simskola som nu har börjat ta fart igen efter sommaren. Därefter åkte vi hem och fikade och kunde till och med ta en liten vilostund medan Leo sov. Man får ju passa på när tillfälle ges. 

När vi vaknade så var det dags för oss att packa in oss i bilen och åka iväg på cirkus i Löddeköpinge. Vi mötte även upp våra vänner utanför, köpte popcorn och hade sedan en trevlig vistelse. 

Sedan var det dags att lämna Leo och farmor hos henne (dem väntade hemma hos oss medan vi var iväg). Tycker att Leo nog är året för liten för cirkus, just det momentet med att sitta still måste nog finnas först, hihi, men nästa år går det nog bättre.

Jag och Ella hade sedan en super mysig kväll hemma med tända ljus, god middag, film och såklart godis till det. 
Lite spel blev det också och sedan höll vi båda nästan på att somna så vid halv nio slocknade hennes blå och mina ett par timmar därefter. 

Idag kom Martin hem igen efter att ha varit på fotbollsutbildning så nu blir det att slänga upp fötterna och ha det gott i soffan.

NAMN
 

MAIL


URL

Spara?