Måndag.
Publicerat den

Underbara syskonen.
 
Det blir glapp på bloggen emellanåt men för tillfället har det varit fullt upp och varje dag har varit fullbokat. Andra dagar har man varit så trött och energin har varit låg. Undrar om det har med vädret att göra?
 
Ingen snö har det kommit här nere ännu men vi väntar med spänning. Har hört att det har kommit både i Stockholm och i Karlstad så det är bara en tidsfråga. Fem minus stor termometern på i morse när Martin och Ella åkte iväg till ett badland i närheten.
Ella har gått i simskola ett tag tillbaka och inte nog med att hon tycker att det är super roligt (alltid älskat att bada) utan hon är också så himla duktig på alla moment dem skall göra. Som att dyka och hämta en ring under vattnet, jag trodde knappt att det var sant när dem berättade vad hon hade gjort.
Simläraren har alltid tyckt att Ella varit så duktig och modig och vågat prova allting så hon blev uppflyttad till nästa grupp. På lördag smäller det, då är det dags igen så det skall bli roligt att höra vad dem skall lära sig och prova på denna gång. STOLT, ja det hörs va? hihi!
 
Hon skall även börja på dans i Februari, så det blir fullt upp igen, men i vår familj gillar vi att ha saker att se fram emot. Visserligen är det väldigt, väldigt skönt att bara kunna ta det lugnt också men det var länge sedan nu. Sen måste det ju såklart poängteras att med två barn blir det allt annat än lugnt, haha.
 
Nu tänkte jag ordna med lite foton och sätta i ramar här hemma. Det börjar ta fart på hemfronten och nytt matbord med stolar kommer att levereras i eftermiddag.
 
Ha en fin dag allihopa.
Stor KRAM till er.






NAMN
 

MAIL


URL





Spara?