Nyårsafton 2013
Publicerat den

 
 

Nyårsafton 2013 firades hemma hos oss med hela familjen. Mamma kom ned med tåget i söndags. Alltid lika mysigt att ha henne här, men det går alltid För fort tyvärr.
 
Maten bestod utav toastskagen till förrätt med egengjord räksallad, oxfilé med potatistorn till huvudrätt och chokladfoundant till efterrätt. En tiopoängare med andra ord.
 
Leos första nyår och han var så nöjd. Klockan tio slängde han in handduken och sov till fem på morgonen (inte fy skam Leo, den tackade mamma, pappa och ELla för dagen efter, och mormor såklart, hihi).
Ella höll sig uppe till halv elva sedan var hon så trött och ville verkligen gå in och lägga sig. Hon ville gärna att vi skulle väcka henne vid tolvslaget men när hon väl sover så går det verkligen inte att få liv i henne, så vi lät henne sova vidare. Lilla/stora älsklingen. Jag filmade i alla fall så hon skulle få se dagen efter, plus att hon kunnat se lite raketer under kvällens gång. Det kommer bli så många nyårsafton som hon kommer att kunna vara med enda till klockan tolv, så hon var inte alls besviken dagen efter.
Så våra älsklingar sov sig igenom alla raketer och allt liv utanför fönstret.
 
Vi gick ut fem i tolv på vårt trädäck, vårt första firande i vårt egna hus och på Vårt trädäck, rätt så fantastiskt faktiskt. Underbar känsla och jäklar vad vi kommer att ha nytta utav det trädäcket må jag säga. Underbara sommarkvällar, jag längtar.
 
Vi skålade in tolvslaget och det nya året med mycket kärlek och bubbel. (Lite tillbakablickar på 2013 kommer att komma lite senare, jag säger bara det, 2013 levererade verkligen, Vilket underbart år).
 
Bästa som finns är ju såklart att få slicka visparna med grädde. Mums.Jessica

Fina ni <3URL: http://iiicaa.blogg.se

NAMN
 

MAIL


URL

Spara?