Axevalla 2014
Publicerat den


Så varmt så varmt och vi befann oss vid en travbana i Axevalla. Kanske hade det varit det optimala att njuta på en strand istället och hoppa i ett svalkande bad, egentligen. Vi hade dock bestämt detta när vi satte oss i bilen i fredags eftermiddag och så fick det bli. Vad gör man inte för sin hästtokiga man, hihi. 

Blev spontant detta och roligt blev det som det brukar bli när det inte är planerat så långt i förväg. 

Vi åkte och hämtade Ella hos en kompis och det blev en rolig överraskning för henne också, hon skulle även få träffa sin faster och hennes sambo. Win win på den.

Dem bor uppe i Göteborg så vi åkte dit i fredags och sov över och därifrån åkte vi sedan till Axevalla allihopa på morgonen. Vankades trav och det är en riktig familjefest med flera tusentals människor som är där för att titta på hästar och en himla massa aktiviteter för barnen. 
Ella var med i en skattjakt där pirater var inblandade, dem skulle leta upp hästskor i sanden och därefter fick dem ett pris, bestående av chokladguldpengar. 

Vi hade packat med både frukost och lunch och väl där inne hittade vi en perfekt plats att sitta på. Vi (läs: Martin) kunde se sina hästar, Ella kunde leka på lekplatsen och hoppa hoppborg och vi andra kunde sitta ned och njuta av värmen. 

Leo var inte riktigt i sitt esse och det märkes lite redan på morgonen, att något spökade. Kunde dock inte sätta fingret på vad det var. När vi väl begav oss hemåt igen, till barnens faster och sambo, så blev det värre och han blev varm, trött och väldigt hängig så han fick alvedon, välling och tillslut somnade han hos mig i soffan. 

I morse åkte vi hemåt igen och febern är fortfarande kvar, väldigt varm och hängig emellanåt. Så nu ligger man redo för natten och hoppas på det bästa.
Håll tummarna att det är bättre i morgon.
 
 
Perfekt med lekatsen precis intill oss. Där hade dem även skattjakten där dem gömde skatten i sanden.

Jag i bikini, Leo i bara blöja, Ella i Badtrosor och männen utan tröjor.. Ja varmt var det må jag säga. Folk gick runt lite hur som helst. Så det var skönt att man inte riktigt behövde tänka på vad man hade på sig. (För en gång skull, haha) 

Barnen myste hos sin mamma, samtidigt! Bara att ta vara på den stunden.. Det värmer!NAMN
 

MAIL


URL

Spara?