Leo 10 månader.
Publicerat den

Vårt älskade hjärta! Idag blir du hela tio månader, tvåsiffrigt, herregud! Det är het otroligt hur snabbt den här tiden har gått. Var ju faktiskt inte länge sedan du var ett litet knyte som låg i famnen. 

Du både står och håller dig i bordet, vid tv-bänken och du går runt lite med din gåvagn. Tydligen hade du släppt båda dina händer inne i Ellas rum så det går fort, alltihopa.


Dina blå underbara ögon förtrollar ju vem som helst och oavsett om nätterna varit tuffa (som dem faktiskt är ofta tyvärr) så med dina ögon och ditt fina, glada leende så går det inte annat än att bli varm i kroppen.

Du vinkar och klappar händerna. Om vi säger "var är lampan?" Så tittar du dit. Likadant med pippifåheln, då tittar du ut. Mamma, pappa och Ella vet du vem som är vem och det låter som att du är på väg att säga både mamma och pappa.

Just nu är du inne i en riktigt jobbig fas. Du har även varit sjuk från och till med öroninflammation, hosta, på väg till lunginflammation och förkylning på det. Två tänder har du fått och en tredje, högra framtanden, är nästan igenom helt. Antar att det är det som spökar som mest nu. Usch, måste vara Hemslt och göra riktigt ont för dig älskling. Snart är den tanden iallafall igenom och förhoppningvis kunna slappna av lite grann. 


Fina killen!! 
Grattis igen på 10 månaders dagen. Mamma, pappa och storasyster Ella älskar dig så!! 






NAMN
 

MAIL


URL





Spara?