En stressad mamma
Publicerat den


Myser på trappan med en glass i handen, från förra söndagen. 

Åh! Så är man här igen, flera veckor ifrån det sista inlägget. Jag måste verkligen bli bättre, bilder har tagits som jag inte ens har fört över till datorn. Tiden är så knapp. Är det inte det så är man så trött.

Dem dagarna som Martin jobbar eller tränar fotboll så har jag lite tid själv då barnen har somnat och då tänker jag alltid att jag skall sätta mig och föra över bilder, skriva på bloggen och ordna med barnens fotoböcker, men för varje gång så är jag så trött att jag nästan somnar i soffan istället.
Jag har knappt börjat på ellas fjärde år eller Leos andra år, så jag börjar verkligen bli stressad. Jag vill så gärna ha dessa böcker för jag vet själv hur roligt det är att sitta och bläddra i och följa stegen dem har gjort. 

Hur hinner man med sådant, plus allt det vardagliga? Hur gör ni? 💕

En stressad mamma (som säkerligen inte är själv men som ibland känner sig som den enda som inte hinner med det hon vill...) Anna

Åh, men så blir det så ofta! Vi är glada bara du säger hej ibland :)URL: http://inredningsanna.wordpress.com/


Anonym

Förstår precis. Man hinner ju knappt med nåt. Heja heja dig du är grym.
Lite pepp är alltid trevligt!
//Mamma SteffiURL: http://vadvardetsteffisa.blogg.se


Madde - livet som mamma, husbygge och inredning

Oj det är så mycket man vill hinna med men det är precis så som du säger. Att antingen hinner man helt enkelt inte vissa dagar eller de dagar man egentligen har tid då är man trött och orkar inte röra en fena när barnen somnat ;)
Ligger med efter med fotoböckerna...vet inte hur många gånger jag tänkt att "ikväll ska jag fixa med fotoböckerna" men sen så händer det ingenting..haha :)URL: http://hosmadde.blogg.se


Jessica

Jag känner precis likadant så mkt som måste göras eller som man vill ha gjort men hinner aldrig med 😞URL:

NAMN
 

MAIL


URL

Spara?